Producten zoeken en kiezen

Via de website en de button aanvraagformulier op de home page komt u op een aanvraagformulier waar u uw bestelling verder kunt invoeren. U kunt hierbij een keuze maken tussen de volgende types:

  • Wheelylift type 0112
  • Wheelylift type 1224
  • Wheelylift type 1835
  • Wheelylift type 0135


Aan de hand hiervan zullen wij per email contact met u opnemen om uw bestelling verder door te spreken en te formaliseren.

Afrekenen

Als uw uw bestelling plaats op wheelylift.com/shop kunt u online meteen afrekenen. bij als de betaling gelukt is, zal u een mail ontvangen met een bevestiging van uw bestelling. Bij het bevestigen van uw bestelling gaat u akkoord met de algemene voorwaarden die op de website te vinden zijn.

Levering

De levertermijn mits het product direct betaald wordt en op voorraad is, is circa drie tot vijf werkdagen.

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat een product uitverkocht is of de aantallen niet voldoende zijn naar uw vraag. U krijgt dan een e-mail van ons met verdere uitleg over de levertijd van uw bestelling.

Indien de te leveren artikelen op het afleveradres niet in ontvangst genomen kunnen worden, zal TNT de bestelling tot 2 keer aanbieden. Mocht u na 2 keer wederom niet aanwezig zijn dan zullen de te leveren artikelen in het dichtstbijzijnde depot van TNT worden gedeponeerd en wordt u geïnformeerd om de artikelen daar op te halen. Indien de levering niet binnen 30 dagen plaatst vinden, kunt u de levering laten ontbinden.

Prijzen

De vermelde prijzen zijn in euro`s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. De verzendkosten worden separaat doorbelast en bedragen minimaal € 10,- inclusief BTW. Wanneer u een bestelling plaatst krijgt u altijd een bevestigingsmail met het totale bedrag en de verzendkosten. De kans bestaat dat uw pakket bij aankomst in het land van bestemming onderworpen wordt aan BTW en invoerrechten. Deze kosten komen voor uw eigen rekening.

Bij type 0112
De Wheelylift type 0112 is geschikt voor fietsen tot 12 kg, van racefiets tot mountainbike.

Heeft u een zwaardere fiets dan adviseren wij u type 1224 of type 1835 toe te passen. Dit type Wheelylift is uitgerust met een gasveer met meer Newton waardoor het plaatsen en uithalen van zwaardere fietsen eenvoudiger is. Koopt u in de toekomst een zwaardere fiets? Geen probleem u kunt eenvoudig de gasveer vervangen voor een ander type gasveer welke geschikt is voor uw nieuwe, zwaardere fiets.

Bij type 1224
De Wheelylift type 1224 is geschikt voor fietsen tot 24 kg, van racefiets tot stadsfiets.

Heeft u een zwaardere fiets dan adviseren wij u type 1835 toe te passen. Dit type Wheelylift is uitgerust met een gasveer met meer Newton waardoor het plaatsen en uithalen van zwaardere fietsen eenvoudiger is. Koopt u in de toekomst een zwaardere fiets? Geen probleem u kunt eenvoudig de gasveer vervangen voor een ander type gasveer welke geschikt is voor uw nieuwe, zwaardere fiets.

Bij type 1835
De Wheelylift type 1835 is geschikt voor fietsen 24 tot 35 kg, onder andere voor alle elektrische fietsen.

Heeft u een lichtere fiets dan adviseren wij u type 0112 of type 1224 toe te passen. Dit type Wheelylift is uitgerust met een gasveer met minder Newton waardoor het plaatsen en uithalen van lichtere fietsen eenvoudiger is. Koopt u in de toekomst een lichtere fiets? Geen probleem u kunt eenvoudig de gasveer vervangen voor een ander type gasveer welke geschikt is voor uw nieuwe, lichtere fiets.

Bij type 0135
De Wheelylift type 0135 is geschikt voor fietsen van 1 tot 35 kg, van racefiets tot mountainbike tot elektrische fiets.

Dit type Wheelylift is uitgerust met een gasveer met 1100 Newton waardoor het plaatsen en uithalen van zwaardere fietsen eenvoudiger is. Daarbij komt een mageneetsysteem kijken waardoor zowel de lichtere als de zwaardere fietsen op kunt hangen. Koopt u in de toekomst een zwaardere fiets? Geen probleem u kunt eenvoudig de gasveer vervangen voor een ander type gasveer welke geschikt is voor uw nieuwe, zwaardere fiets.