Opzoek naar een fiets ophangsysteem verticaal? De wheelylift is de ideale oplossing voor in de garage, schuur of als parkeeroplossing voor een kantoor. Wheelylift kan nu met de nieuwste oplossing Wheelylift OnStreet op 1 autoparkeerplek wel 20 fietsen kwijt. Onze fietslift is een verticaal fiets ophangsysteem dat aan de muur kan worden gemonteerd. U hangt uw wiel om de oranje knop heen, vervolgens trekt u zacht aan uw zadel en uw fiets hangt aan de muur. De Wheelylift is ontzettend gemakkelijk in gebruik en zeer geschikt voor het opbergen van uw fiets in kleine ruimtes. Door ons ophangsysteem te gebruiken bespaard u tot wel 40% van uw ruimte, omdat uw fiets verticaal wordt opgeborgen. De Wheelylift is wendbaar waardoor je fiets nooit in de weg hangt en deze dus makkelijk weg te draaien is. Daarnaast is de Wheelylift voor elke fiets beschikbaar kinderfietsen, elektrische fietsen, racefietsen noem maar op. Met onze 4 verschillende types is er voor ieder wat wils.

Particulier

Wheelylift voor de particuliere markt.

De Wheelylift is een fietslift om uw fiets op te bergen. De Wheelylift is daarin uniek, simpel en ruimtebesparend. Met deze betaalbare Nederlandse uitvinding hangt echt iedereen zonder enige krachtinspanning elke fiets op. Interesse in de mogelijkheden? Lees hier meer.

Wheelylift Particulier

Shop

Wheelylift shop.

Wilt u direct weten welke types er zijn en direct kopen? Klik dan op de knop onderaan om meteen door te gaan naar de shop. De Wheelylift is zo besteld en is binnen een paar werkdagen bij u thuis bezorgt. Heeft u andere vragen?

Wheelylift Shop

Zakelijk

Wheelylift voor de zakelijke markt.

Het idee achter de Wheelylift fietsliften is eigenlijk heel simpel. Uitvinder Jules Sijpkens bedacht een systeem waarmee u fietsen van meer dan 10 kilo op kan hangen, en waarbij veel ruimte wordt bespaard. Het bleek te werken: u kunt hiermee 40 tot 60% ruimte besparen. Wheelylift is  met vele projecten erg actief op de zakelijke markt.

Wheelylift Zakelijk

fiets ophangsysteem verticaal

Wheelylift heeft standaard types voor fietsen één voor fietsen van 1 tot 12 kilogram, van 12 tot 24 kilogram en één voor fietsen van 18 tot 35 kilogram. In het systeem zie je geen verschil, het enige verschil zit hem in de gasveer die in het systeem zit. Met een gasveer van 500 Newton kan je gemakkelijk de fietsen met weinig gewicht ervan afhalen en erop zetten, zoals kinderfietsen of mountainbikes en racefietsen. Dan is er een gasveer van 800 Newton, deze wordt gebruikt voor de fietsen van 12 tot 24 kilogram wat de meesten standaard fietsen ook wegen. Als laatst is er een gasveer van 1100 Newton die wordt gebruikt voor de fietsen van 18 tot 35 kilogram, dit zijn eigenlijk de elektrische fietsen in de meeste gevallen. Naast de 3 types voor verschillende fietsen, zoals een type voor fietsen van 1 tot 12 kilogram, een type voor fietsen van 12 tot 24 kilogram en een type voor fietsen van 18 tot 35 kilogram. Is er nu ook een type Wheelylift voor elke fiets de 0135, geschikt voor fietsen van 1 tot 35 kilogram. Dit komt door het nieuwe magneetsysteem in de Wheelylift, hiermee kan het elke fiets hoog houden. Kortom, het perfecte ophangsysteem voor jou fiets!

De Wheelylift heeft een nieuw product geïntroduceerd afgelopen jaar, de Wheelylift OnStreet dit is een systeem die overal geplaatst kan worden. Dus ook midden op de straat zoals de naam al een beetje verraad, De OnStreet oplossing wordt gebouwd met een metalen stevige constructie waardoor uw fiets ook veilig staat. Dit is de perfecte oplossing voor kantoorpanden of openlucht opbergplekken. Daarnaast is Wheelylift nu met de OnStreet oplossing de meest ruimtebesparende oplossing die er nu op de markt te vinden is. Om een idee te schetsen passen er op 1 autoparkeerplaats maar liefst 20 fietsen met deze oplossing. Ook kan het worden gebruikt door elektrische fietsen of kinderfietsen. Voor elektrische fietsen kan er ook een stopcontact worden geïnstalleerd op de constructie.