De Wheelylift, het ideale fietsophangsysteem.

De Wheelylift is een Nederlandse uitvinding en is ideaal voor mensen die een fiets bezitten. Het stallen van fietsen kan veel ruimte innemen maar met deze lift voor fietsen niet meer! Deze lift voor fietsen is uniek, simpel en ruimtebesparend. maar hoe bespaart u ruimte met deze lift? Dat is heel simpel, met de lift kunt u verticaal uw fiets ophangen in plaats van op de grond laten staan. De ruimtebesparing loopt wel op tot 40% als u verticaal de fiets ophangt.

2
Yes
None
1
1000000
Naam...
/wlp/fiets-ophangsysteem/

Liften

Alleen de fietsliften
Thumbnail

Categorieën:

Fietslift voor fietsen van 1 tot 12 kg
189
Fietslift voor fietsen van 1 tot 12 kg Image

€189,-

De Wheelylift type 0112 is geschikt voor fietsen tot 12 kg, van racefiets tot mountainbike.

Heeft u een zwaardere fiets dan adviseren wij u type 1224 of type 1835 toe te passen. Dit type Wheelylift is uitgerust met een gasveer met meer Newton waardoor het plaatsen en uithalen van zwaardere fietsen eenvoudiger is.

Koopt u in de toekomst een zwaardere fiets? Geen probleem u kunt eenvoudig de gasveer vervangen voor een ander type gasveer welke geschikt is voor uw nieuwe, zwaardere fiets.

Fietslift voor fietsen van 1 tot 35 kg
249
Fietslift voor fietsen van 1 tot 35 kg Image

€249,-

De Wheelylift type 0135 is geschikt voor alle fietsen vanaf racefiets tot aan zware e-bikes. Dit type Wheelylift is uitgerust met een standaard gasveer en een magneet kliksysteem. Hierdoor kunt u met een lichtere gasveer ook zware fietsen liften in de verticale stand houden. Uw lift staat als het ware op slot totdat u zelf door middel van een lichte beweging de fietslift uit het slot haalt. Op deze wijze is Wheelylift uniek in haar soort, enorm gebruiksvriendelijk en ideaal voor iedere openbare ruimte.

 

Fietslift voor fietsen van 12 tot 24 kg
189
Fietslift voor fietsen van 12 tot 24 kg Image

€189,-

De Wheelylift type 1224 is geschikt voor fietsen tot 24 kg, van racefiets tot stadsfiets.

Heeft u een zwaardere fiets dan adviseren wij u type 1835 toe te passen. Dit type Wheelylift is uitgerust met een gasveer met meer Newton waardoor het plaatsen en uithalen van zwaardere fietsen eenvoudiger is.

Koopt u in de toekomst een zwaardere fiets? Geen probleem u kunt eenvoudig de gasveer vervangen voor een ander type gasveer welke geschikt is voor uw nieuwe, zwaardere fiets.

Fietslift voor fietsen van 18 tot 35 kg
189
Fietslift voor fietsen van 18 tot 35 kg Image

€189,-

De Wheelylift type 1835 is geschikt voor fietsen van 18 tot 35 kg, onder andere voor alle elektrische fietsen.

Heeft u een lichtere fiets dan adviseren wij u type 1224 toe te passen. Dit type Wheelylift is uitgerust met een gasveer met minder Newton waardoor het plaatsen en uithalen van lichtere fietsen eenvoudiger is.

Koopt u in de toekomst een lichtere fiets? Geen probleem u kunt eenvoudig de gasveer vervangen voor een ander type gasveer welke geschikt is voor uw nieuwe, lichtere fiets.

Fietslift voor fietsen van 1 tot 12 kg Image
Fietslift voor fietsen van 1 tot 12 kg
€189,- De Wheelylift type 0112 is geschikt voor fietsen tot 12 kg, van racefiets tot mountainbike. Heeft u een zwaardere fiets dan adviseren wij u type 1224 of type 1835 toe te passen. Dit type Wheelylift is uitgerust met een gasveer met meer Newton waardoor het plaatsen en uithalen van zwaardere fietsen eenvoudiger is. Koopt u in de toekomst een zwaardere fiets? Geen probleem u kunt eenvoudig de gasveer vervangen voor een ander type gasveer welke geschikt is voor uw nieuwe, zwaardere fiets.
189
Fietslift voor fietsen van 1 tot 35 kg Image
Fietslift voor fietsen van 1 tot 35 kg
€249,- De Wheelylift type 0135 is geschikt voor alle fietsen vanaf racefiets tot aan zware e-bikes. Dit type Wheelylift is uitgerust met een standaard gasveer en een magneet kliksysteem. Hierdoor kunt u met een lichtere gasveer ook zware fietsen liften in de verticale stand houden. Uw lift staat als het ware op slot totdat u zelf door middel van een lichte beweging de fietslift uit het slot haalt. Op deze wijze is Wheelylift uniek in haar soort, enorm gebruiksvriendelijk en ideaal voor iedere openbare ruimte.  
249
Fietslift voor fietsen van 12 tot 24 kg Image
Fietslift voor fietsen van 12 tot 24 kg
€189,- De Wheelylift type 1224 is geschikt voor fietsen tot 24 kg, van racefiets tot stadsfiets. Heeft u een zwaardere fiets dan adviseren wij u type 1835 toe te passen. Dit type Wheelylift is uitgerust met een gasveer met meer Newton waardoor het plaatsen en uithalen van zwaardere fietsen eenvoudiger is. Koopt u in de toekomst een zwaardere fiets? Geen probleem u kunt eenvoudig de gasveer vervangen voor een ander type gasveer welke geschikt is voor uw nieuwe, zwaardere fiets.
189
Fietslift voor fietsen van 18 tot 35 kg Image
Fietslift voor fietsen van 18 tot 35 kg
€189,- De Wheelylift type 1835 is geschikt voor fietsen van 18 tot 35 kg, onder andere voor alle elektrische fietsen. Heeft u een lichtere fiets dan adviseren wij u type 1224 toe te passen. Dit type Wheelylift is uitgerust met een gasveer met minder Newton waardoor het plaatsen en uithalen van lichtere fietsen eenvoudiger is. Koopt u in de toekomst een lichtere fiets? Geen probleem u kunt eenvoudig de gasveer vervangen voor een ander type gasveer welke geschikt is voor uw nieuwe, lichtere fiets.
189

De wheelylift is een eenvoudig en duurzaam fietsophangsysteem

De lift is eenvoudig in gebruik te nemen. Bij de aanschaf van een lift krijgt u uiteraard een duidelijke handleiding, daar staat precies in hoe u de fiets kan ophangen in het unieke fiets ophangsysteem. De lift is uniek door verschillende kenmerken. Uiteraard is het zeer ruimtebesparend. Daarnaast is het geschikt voor elke fiets. Of het nou gaat om een lichte fiets of een zware fiets. In de lift kunt u zelfs elektrische fietsen of bakfietsen zonder moeite ophangen.

Zonder enige krachtsinspanning schuin fietsparkeren

Ook kost het stallen van uw fiets met de lift geen enkele krachtspanning. De fietsophangsystemen werken met tilmechanismen die worden geactiveerd zodra het wiel op de haak is gehangen. Zo kunt u eenvoudig uw fiets ophangen. De lift is gebouwd met een strak design waardoor het ook makkelijk is om te onderhouden. Ook is de lift heel erg duurzaam. De lift wordt uitsluitend met duurzame materialen gemaakt. Tijdens het proces van het maken van de lift wordt rekening gehouden met minder milieubelastende maatregelen omtrent arbeidsomstandigheden, inkoop, logistiek, opslag en dergelijke.

Wat ook heel handig is, is dat u de lift kunt gebruiken in een kleine ruimte zoals de gang. De lift tilt de fiets makkelijk voor u op, zonder dat uw fiets schade oploopt en zo hangt uw fiets dan netjes aan de wand van uw gang. Dat zorgt ervoor dat de gang niet wordt geblokkeerd en zo kunt u optimaal gebruik maken van de ruimte.

De lift is beschikbaar voor de particuliere en de zakelijke markt. Uiteraard zijn de fietsophangsystemen voor de particuliere als de zakelijke markt allemaal even effectief. Zo kunt u, als u bijvoorbeeld een werkgever bent, uw werknemers aanmoedigen om met de fiets naar werk te komen door het aanbieden van meer opslagruimtes voor de fietsen.

Deze fietslift kan het voor u mogelijk maken.

Bent u in het bezit van een fiets? En wilt u ook een handige systeem om uw fiets op te bergen? Kijk dan vooral verder op onze website.