Ruimte creëren met een schuin fietsenrek

Door je fiets op een simpele manier aan de muur van de berging of schuur te hangen schep je meer ruimte voor andere spullen. De schuurtjes die tegenwoordig bij nieuw gebouwde huizen worden neergezet zijn niet meer zo ruim als dat ze in vroegere tijden waren. Je mag blij zijn wanneer je twee fietsen kwijt kunt. Hoe simpel is het om ruimte te besparen door je fiets aan de muur te hangen. Wheelylift heeft een schuin fietsenrek op de markt gebracht die toegepast kan worden in kleine ruimtes. Een smalle gang, kleine berging of in de garage kan op deze manier veel aan ruimte gewonnen worden.

Onze producten

De schuine fietsenrek producten bestaan uit verschillende series. Zo is er een fietslift voor fietsen van 12 tot 24 kilo. Met een gasveer wordt de fiets met één simpele handeling naar boven getrokken. Stadsfietsen en racefietsen zijn geschikt om met dit fietsenrek schuin ruimte te creëren. Voor de zwaardere fiets tot 35 kilo is type 1835 handiger. Ook voor de elektrische fiets is deze lift goed toepasbaar. Type 0112 is enkel voor fietsen tot 12 kilogram te dragen. Een racefiets of kinderfiets kan zo ook aan de schuurwand gehangen worden.

Particulier

Wheelylift voor de particuliere markt.

De Wheelylift is een fietslift om uw fiets op te bergen. De Wheelylift is daarin uniek, simpel en ruimtebesparend. Met deze betaalbare Nederlandse uitvinding hangt echt iedereen zonder enige krachtinspanning elke fiets op. Interesse in de mogelijkheden? Lees hier meer.

Wheelylift Particulier

Shop

Wheelylift shop.

Wilt u direct weten welke types er zijn en direct kopen? Klik dan op de knop onderaan om meteen door te gaan naar de shop. De Wheelylift is zo besteld en is binnen een paar werkdagen bij u thuis bezorgt. Heeft u andere vragen?

Wheelylift Shop

Zakelijk

Wheelylift voor de zakelijke markt.

Het idee achter de Wheelylift fietsliften is eigenlijk heel simpel. Uitvinder Jules Sijpkens bedacht een systeem waarmee u fietsen van meer dan 10 kilo op kan hangen, en waarbij veel ruimte wordt bespaard. Het bleek te werken: u kunt hiermee 40 tot 60% ruimte besparen. Wheelylift is  met vele projecten erg actief op de zakelijke markt.

Wheelylift Zakelijk

Projecten op de zakelijke markt

Wheelylift heeft zich met verschillende projecten beziggehouden op de zakelijke markt. Fietsenstallingen, kantoren en appartementencomplexen zijn voorzien van tientallen fietsenrek schuin die wel 40 tot 60% ruimte kunnen besparen. Er kunnen op deze manier vele fietsen meer worden geplaatst door ze eenvoudigweg aan de muur te hangen. Fietsenstallingen zijn natuurlijk beter af door de fietsen op te hangen. Er kan door de eigenaar meer omzet gemaakt worden omdat hij meer ruimte heeft voor nog meer fietsen binnen zijn pand.

Groene opbergplaatsen

Er is steeds meer aandacht voor groen en planten om ons heen. Ook wheelylift.com heeft mooie plannen ontwikkeld met extra aandacht voor beplantingen. Het creëren van een groene omgeving en het gemakkelijk ophangen aan een fietsenrek schuin aan de wand, is gegaan in samenwerking met Loohorst Landscaping. Dit bedrijf heeft als doel om een waardevolle groene omgeving te scheppen. Zij werken met respect voor natuur en milieu. Er zijn dan mogelijkheden om je fiets bijvoorbeeld onder een boom op te hangen aan een soort carrousel. Ook wandoverkappingen kunnen worden voorzien van een groen dak element wat een hele natuurlijke uitstraling geeft.

Simpel idee

Het is eigenlijk een heel simpel idee om fietsen aan de wand te hangen om ruimte te besparen. Toen wheelylift met deze vondst op de markt kwam was dit nog nergens in productie. Dus een gat in de markt! De fabricage was tot 2012 in Aziatische landen maar sindsdien terug in Nederland. Waar nu, tot grote trots van de eigenaar het label “Made in Holland” is toegevoegd. Een echt “Dutch design” product.

Handleiding

Wanneer je een fietsenrek schuin gaat aanschaffen krijg je er een overzichtelijke handleiding bij. Iedereen die een schroevendraaier kan vasthouden kan deze fietslift probleemloos aan een muur bevestigen. Heb je vragen of wil je meer weten, kijk dan op de desbetreffende website en laat je inspireren.