Fietslift voor elektrische fietsen worden steeds populairder. Ze zijn gemakkelijk in gebruik en besparen veel ruimte. De Wheelylift is een uniek fietparkeersysteem. De Wheelylift bespaart ruimte en is ontzettend gemakkelijk in gebruik. Door de fietslift aan de muur te bevestigen en de fiets om de oranje knop heen te hangen kunt u met een enkele zachte trek aan uw zadel de fiets aan de muur bevestigen. Hiermee bespaard u gemakkelijk 40% van uw ruimte om andere dingen kwijt te kunnen of om extra loopruimte te creëren. Doordat u zoveel ruimte bespaard met het gebruik van de Wheelylift is het ideaal om te gebruiken in een schuur of garage, u bevestigd en Wheelylift aan de muur en u bespaard 40% van de ruimte die uw fiets normaal inneemt.

Particulier

Wheelylift voor de particuliere markt.

De Wheelylift is een fietslift om uw fiets op te bergen. De Wheelylift is daarin uniek, simpel en ruimtebesparend. Met deze betaalbare Nederlandse uitvinding hangt echt iedereen zonder enige krachtinspanning elke fiets op. Interesse in de mogelijkheden? Lees hier meer.

Wheelylift Particulier

Shop

Wheelylift shop.

Wilt u direct weten welke types er zijn en direct kopen? Klik dan op de knop onderaan om meteen door te gaan naar de shop. De Wheelylift is zo besteld en is binnen een paar werkdagen bij u thuis bezorgt. Heeft u andere vragen?

Wheelylift Shop

Zakelijk

Wheelylift voor de zakelijke markt.

Het idee achter de Wheelylift fietsliften is eigenlijk heel simpel. Uitvinder Jules Sijpkens bedacht een systeem waarmee u fietsen van meer dan 10 kilo op kan hangen, en waarbij veel ruimte wordt bespaard. Het bleek te werken: u kunt hiermee 40 tot 60% ruimte besparen. Wheelylift is  met vele projecten erg actief op de zakelijke markt.

Wheelylift Zakelijk

De Wheelylift is naast het feit dat het ruimte bespaard door uw fiets verticaal op te hangen is de Wheelylift ook wendbaar, waardoor u uw fiets naar de muur toe kan draaien. Als u meerdere fietsen heeft kan dit nog meer ruimte besparen. Door het ophangsysteem naar de muur toe te draaien kan u als er geen fiets aan de fietslift hangt de Wheelylift bijna tegen de muur aan hangen en heeft u er geen last van. Wheelylift is in het afgelopen jaar doorontwikkeld waardoor er een nieuwe ruimtebesparende constructie is ontstaan, de Wheelylift OnStreet. Deze nieuwe constructie is gemaakt om in een open ruimte zoals op straat of in een parkeergarage te zetten. Het is zeer ruimtebesparend, met behulp van deze constructie kunnen we op 1 auto parkeerplek wel 20 fietsen kwijt. De constructie is gemaakt van metaal en elke fiets past erop, ongeacht de gewichtsklasse. Dat wil zeggen dat u er een kinderfiets aan kan hangen, maar ook een elektrische fiets of een meer standaard model. Voor deze oplossing is dan ook geen muur nodig en kunnen er aan beide klanten van de constructie fietsen komen te hangen. Ook is het mogelijk om voor elektrische fietsen een stopcontact te installeren, om zo gemakkelijk altijd uw fiets op te laden. Dit maakt de Weelylift OnStreet de ideale fietslift voor elektrische fietsen.

De OnStreet oplossing gebruikt een bepaald type fietslift. Het gaat nu over het model 0135, dit is het model dat geschikt is voor alle fietsen in elke gewichtsklasse. Alle Wheelylift systemen werken op een gasveer, het aantal Newton van de gasveer hangt af van het model. Alleen de 0135 werkt met een magneetsysteem, door de magneet die erin zit kan het elke fiets omhoog krijgen. Daarnaast werkt het op een standaard gasveer van 800 Newton.

Naast de 0135 zijn er nog 3 modellen fietsliften, elk met zijn eigen gewichtsklasse. Beginnend bij de 0112, dit parkeersysteem is bedoelt voor fietsen vanaf 1 tot aan 12 kilogram, het verschil met de andere modellen is dat hier een gasveer van 500 Newton wordt gebruikt. Een ander model is de 1224, uiteraard voor fietsen vanaf 12 tot aan 24 kilogram, dit ophangsysteem werkt op een gasveer van 800 Newton. Als laatste is er de 1835 voor fietsen van 18 tot 35 kilogram, dit model wordt gebruikt voor de zwaardere fietsen meestal elektrische fietsen en wordt gemaakt met een gasveer van 1100 Newton. Deze versie is vaak de ideale fietslift voor elektrische fietsen.