Fietslift nodig? Bespaar tot wel 40% aan ruimte met de revolutionaire Wheelylift

Fietsen opbergen in kleine ruimtes is iets waar we al een tijd mee bezig zijn. Sinds we steeds minder ruimte tot onze beschikking hebben is er een behoefte gekomen naar een opbergsysteem. Een fietslift systeem is een goede oplossing hierin. De gedachte hierachter is dat de fiets in een verticale positie wordt getakeld waardoor hij nog maar een fractie van de ruimte inneemt als daarvoor. Een fietslift hoeft geen ingewikkeld groot en duur apparaat meer te zijn. De Wheelylift is een nieuw product op deze markt en is een fietslift die voldoet aan onze huidige eisen.

De Wheelylift is een makkelijk fiets lift systeem, speciaal ontwikkeld om het zo makkelijk mogelijk te maken om je fiets op te takelen naar een verticale positie.

Particulier

Wheelylift voor de particuliere markt.

De Wheelylift is een fietslift om uw fiets op te bergen. De Wheelylift is daarin uniek, simpel en ruimtebesparend. Met deze betaalbare Nederlandse uitvinding hangt echt iedereen zonder enige krachtinspanning elke fiets op. Interesse in de mogelijkheden? Lees hier meer.

Wheelylift Particulier

Shop

Wheelylift shop.

Wilt u direct weten welke types er zijn en direct kopen? Klik dan op de knop onderaan om meteen door te gaan naar de shop. De Wheelylift is zo besteld en is binnen een paar werkdagen bij u thuis bezorgt. Heeft u andere vragen?

Wheelylift Shop

Zakelijk

Wheelylift voor de zakelijke markt.

Het idee achter de Wheelylift fietsliften is eigenlijk heel simpel. Uitvinder Jules Sijpkens bedacht een systeem waarmee u fietsen van meer dan 10 kilo op kan hangen, en waarbij veel ruimte wordt bespaard. Het bleek te werken: u kunt hiermee 40 tot 60% ruimte besparen. Wheelylift is  met vele projecten erg actief op de zakelijke markt.

Wheelylift Zakelijk

De Wheelylift heeft een aantal zeer aantrekkelijke kenmerken zoals:

  • Ruimtebesparend (tot wel 40%)
  • Geschikt voor elke fiets
  • Onderhoudsvrij
  • Duurzaam
  • Zwenkbaar
  • Gebruiksvriendelijk

Door een gemakkelijk en duurzaam systeem kan je in een handomdraai je fiets optakelen. Dit gebeurt door je fiets in de fietslift te zetten, dit gebeurt door middel van je voorwiel aan een wieltje te hangen in de fietslift. Door de fiets terug te trekken en weer naar voren te duwen wordt door een zweksysteem en gasdrukveer de fiets in een verticale positie gezet. Door de gasdrukveer kost dit geen enkele moeite en kan door iedereen makkelijk gedaan worden. De fietslift is gemaakt van zeer duurzame materialen en is compleet onderhoudsvrij.

Wheelylift, de fietslift voor iedere type fiets

Er zijn verschillende varianten van dit fietslift systeem te verkrijgen. Elke variant heeft een andere draagkracht. Zo zijn er liften van 1 tot 12 kilo, 12 tot 24 kilo en 18 tot 35 kilo. Elke fiets kan hier dus in. Mocht het nou zo zijn dat je in de toekomst een nieuwe fiets krijgt die lichter of zwaarder is kan de gasdrukveer vervangen worden waardoor de lift een nieuwe draagkracht krijgt. De gasdrukveer in zeer eenvoudig te installeren door middel van de lift te demonteren, vervolgens schuif je het binnenwerk uit zijn omhulsel en kan je de gasveer eenvoudig vervangen.

De lift kan aan de muur worden bevestigd of aan staanders, staanders kunnen midden in een ruimte geplaats worden en kunnen aan de vloer en plafond gemonteerd worden. Hierdoor krijg je een nette en overzichtelijke situatie in je schuur of bijvoorbeeld gedeelde fietsenstalling. Bekijk de fietslift op onze website, kijk voor meer informatie en bestelmogelijkheden. Door middel van een bestelformulier is de lift eenvoudig te bestellen.