Op zoek naar een fietsopbergsysteem? Bespaar 40% ruimte met de Wheelylift

Als je weinig ruimte in je huis of appartement hebt kan een fietsopbergsysteem erg handig zijn. Ook als je bijvoorbeeld ruimte tekort komt in je gezamelijke fietsenstalling kan een fietsopbergsysteem een goede uitkomst zijn.We leven in een tijd waar ruimte steeds schaarser wordt, zeker in de randstad. De wheelylift is een nieuw innovatief product dat een oplossing biedt voor deze problemen en extra ruimte creëert door je fiets in een verticale mpositie op te hangen.

Particulier

Wheelylift voor de particuliere markt.

De Wheelylift is een fietslift om uw fiets op te bergen. De Wheelylift is daarin uniek, simpel en ruimtebesparend. Met deze betaalbare Nederlandse uitvinding hangt echt iedereen zonder enige krachtinspanning elke fiets op. Interesse in de mogelijkheden? Lees hier meer.

Wheelylift Particulier

Shop

Wheelylift shop.

Wilt u direct weten welke types er zijn en direct kopen? Klik dan op de knop onderaan om meteen door te gaan naar de shop. De Wheelylift is zo besteld en is binnen een paar werkdagen bij u thuis bezorgt. Heeft u andere vragen?

Wheelylift Shop

Zakelijk

Wheelylift voor de zakelijke markt.

Het idee achter de Wheelylift fietsliften is eigenlijk heel simpel. Uitvinder Jules Sijpkens bedacht een systeem waarmee u fietsen van meer dan 10 kilo op kan hangen, en waarbij veel ruimte wordt bespaard. Het bleek te werken: u kunt hiermee 40 tot 60% ruimte besparen. Wheelylift is  met vele projecten erg actief op de zakelijke markt.

Wheelylift Zakelijk

De Wheelylift, een innovatief ruimtebesparend fietsparkeersysteem

De wheelylift is ontwikkeld om een oplossing te bieden aan een steeds groter wordend ruimte probleem. Het werkt zeer intuitief en is makkelijk te installeren. Het werkt door middel van een schuifsysteem en een gasdrukveer waardoor er zo goed als geen kracht gebruikt hoeft te worden. De l ift is te bevestigen aan de muur of als je er meerdere wil gebruiken kan het ook bevestigd worden aan een aantal pilaren of iets dergelijks. Het werkt door middel van je voorwiel aan een wieltje van een zwenkarm te hangen. Vervolgens kan je door de fiets een beetje terug te trekken en daarna omhoog te duwen, de fiets in een verticale positie krijgen. Dit scheelt heel erg veel ruimte en is er nog maar een fractie nodig. Ook kan een ruimte door dit fietsopbergsysteem een fraai en opgeruimd uiterlijk krijgen omdat fietsen netjes geordend aan de muur hangen, en niet meer rondslingeren in een ruimte.

Een gebruiksvriendelijk en duurzaam fietsopbergsysteem

Dit fietsophangsysteem is gemaakt om zo vriendelijk mogelijk in het gebruik te zijn. Het is gemaakt van erg duurzame materialen waardoor het een aankoop voor de toekomst is. Er zal zo goed als geen onderhoud aan het systeem gepleegd moeten worden waardoor het een nog aantrekkelijkere optie wordt.Elke soort fiets wordt ondersteund in dit systeem, van een zware omafiets tot een lichte racefiets. Fietsen hebben verschillende gewichten en voor verschillende gewichten zijn verschillende ophangsystemen en verschillende soorten drukveren te krijgen. Mocht het nou zo zijn dat je in de toekomst een zwaardere of lichtere fiets krijgt kan je onderdelen zoals de drukveer vervangen zodat je nieuwe fiets ook er gewoon in opgehangen kan worden. Het monteren en demonteren is heel gemakkelijk waardoor het aanbrengen van bijvoorbeeld een nieuwe drukveer een gemakkelijke klus is die door iedereen uitgevoerd kan worden.

Wheelylift bestellen

Als je geïnteresseerd bent in dit handige systeem kan je op de website veel meer informatie en een handige instructie video bekijken. Ook is er een bestelformulier te vinden op onze website waarmee je een bestelling kunt plaatsen.