Bij Wheelylift besparen we verreweg de meeste ruimte in de markt met onze parkeeroplossingen voor binnen en buiten. Dit kan door middel van plaatsing tegen een muur, vrijstaand of juist midden op straat door middel van onze nieuwe OnStreet oplossing. Fietsparkeren kan lastig zijn in een kleine ruimte, daarom verkoopt Wheelylift fietsliften om u ruimte te besparen. De standaard Wheelylift oplossing bespaard tot wel 60% van uw ruimte. Aangezien Wheelylift zo ruimtebesparend werkt is het ideaal voor situaties met een beperkte opslagruimte. Met alle ruimte die bespaard wordt kunt u nu extra dingen opbergen of extra loopruimte creëren. Hiernaast is de Wheelylift ook wendbaar. Dit wil zeggen dat je het ophangsysteem naar de muur toe kan draaien om zo nog meer ruimte te besparen. U kunt uw fiets dus bijna tegen de muur aan hangen. Zonder fiets is het parkeersysteem helemaal naar de muur toe te draaien.

Fietsen kunnen een heel gedoe zijn om op te bergen, vooral als je niet veel ruimte hebt. Ze kunnen onhandig zijn en veel ruimte in beslag nemen, maar met ons Wheelylift fiets ophangsysteem is het opbergen van fietsen nu een fluitje van een cent! Dit systeem is ontworpen om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken je fiets in enkele seconden van een verticale naar een horizontale positie te brengen. Het is niet alleen gemakkelijk in gebruik, maar het is ook erg veilig en houdt je fiets in topconditie. Dus, als je op zoek bent naar een makkelijke manier om je fiets op te bergen, is ons fietsopbergsysteem de perfecte oplossing. Maak kennis met de Wheelylift: de eenvoudige manier om uw fietsen op te bergen U hebt onze Wheelylift vast al eens gezien, maar wat is het en wat doet het? De Wheelylift is een eenvoudig, gemakkelijk te gebruiken ophangsysteem waarmee je je fietsen verticaal kunt opbergen. Het is perfect voor appartementen, kleine woningen of waar je maar wat extra opslagruimte nodig hebt. Dus als je op zoek bent naar een makkelijke manier om wat ruimte in je huis vrij te maken, is de Wheelylift de oplossing voor jou.

Particulier

Wheelylift voor de particuliere markt.

De Wheelylift is een fietslift om uw fiets op te bergen. De Wheelylift is daarin uniek, simpel en ruimtebesparend. Met deze betaalbare Nederlandse uitvinding hangt echt iedereen zonder enige krachtinspanning elke fiets op. Interesse in de mogelijkheden? Lees hier meer.

Wheelylift Particulier

Shop

Wheelylift shop.

Wilt u direct weten welke types er zijn en direct kopen? Klik dan op de knop onderaan om meteen door te gaan naar de shop. De Wheelylift is zo besteld en is binnen een paar werkdagen bij u thuis bezorgt. Heeft u andere vragen?

Wheelylift Shop

Zakelijk

Wheelylift voor de zakelijke markt.

Het idee achter de Wheelylift fietsliften is eigenlijk heel simpel. Uitvinder Jules Sijpkens bedacht een systeem waarmee u fietsen van meer dan 10 kilo op kan hangen, en waarbij veel ruimte wordt bespaard. Het bleek te werken: u kunt hiermee 40 tot 60% ruimte besparen. Wheelylift is  met vele projecten erg actief op de zakelijke markt.

Wheelylift Zakelijk

Ons Fietsparkeersysteem bestaat niet uit enkel één type. Bij Wheelylift hebben we voor iedere situatie een oplossing. Er zijn 3 standaard types voor diverse fietstypes en 1 model wat voor zowel de standaard fiets als de zware (e-bike) fietsen gebruikt kan worden. Ideaal voor de openbare ruimte. De standaard types bestaan uit type 0112, deze is geschikt voor fietsen van 1 tot 12 kilogram. Hiervoor gebruiken wij een gasveer van 500 Newton, zodat het gemakkelijk omhoog en naar beneden komt. Dit zijn vaak kinderfietsen, lichte mountainbikes of racefietsen. Dan hebben we type 1224, welke geschikt is voor standaard fietsen van 12 tot 24 kilogram. De meeste fietsen zullen in deze gewichtscategorie vallen. Hiervoor wordt een gasveer van 800 Newton voor gebruikt. En als laatste standaard type hebben we type 1835, die geschikt is voor fietsen tussen de 18 en 35 kilogram. Onder deze categorie vallen met name de elektrische fietsen. Hiervoor gebruiken we een zwaardere gasveer van 1100 Newton.

Naast de 3 standaard types hebben we een overkoepelend model in het assortiment, dit is type 0135. Gemaakt voor alle fietsen van 10 tot 35 kilogram. Dit type is uitgerust met een magneet kliksysteem. Hiermee worden zowel de standaard fietsen als de zware (e-bike) fietsen gemakkelijk gelift en netjes omhoog gehouden dit het vastklikken van de magneet. Op het parkeersysteem is de magneet geïnstalleerd samen met de gasveer van 800 Newton zoals die bij type 1224 is geïnstalleerd. Door het magneetsysteem houdt het dus ook de zware fiets gemakkelijk omhoog. Naast het fietsparkeren tegen de muur in de schuur, garage of openbare ruimte, hebben we ook de OnStreet oplossing in ons assortiment. Dit een constructie gebouwd om binnen of buiten op straat te plaatsen bij kantoorpanden of overige parkeerplaatsen voor fietsen. Met de OnStreet oplossing kunnen we op 1 auto parkeerplek maar liefst 20 fietsen plaatsen. Naast het feit dat deze oplossing geen muur of rails nodig heeft zoals bij de normale Wheelyliften, is het ook de meest ruimtebesparende oplossing die er op de huidige markt te vinden is. De OnStreet is geschikt voor elke fiets, van kinderfietsen tot elektrische fietsen. Optioneel is het mogelijk om voor elektrische fietsen bedrading en een stopcontact te installeren in de module.

 

 

Bespaart ruimte

Als je weinig ruimte hebt, is het gebruik van een Wheelylift fietsopbergsysteem een geweldige manier om wat ruimte te besparen.

Wheelylift is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop van fietsopbergsystemen. Onze producten zijn ontworpen om ruimte te besparen, of je nu in een klein appartement woont of een garage hebt die al vol staat met rommel.

Het Wheelylift systeem bestaat uit twee basisonderdelen: een aan de muur bevestigde rail en een fietslift. De rail wordt aan de muur bevestigd en de lift past over de bovenkant van het frame van je fiets. Als u uw fiets wilt stallen, tilt u hem eenvoudig omhoog en op de rails. De lift houdt je fiets op zijn plaats, zodat hij er niet afvalt of krassen op de muur maakt.

 

De voordelen van de Wheelylift

De Wheelylift is een eenvoudig te gebruiken fiets hefsysteem, speciaal ontworpen om het zo gemakkelijk mogelijk te maken uw fiets in verticale positie te brengen. De voordelen van het gebruik van de Wheelylift zijn legio. Het is niet alleen ontzettend makkelijk in gebruik, maar ook ontzettend veilig. Het is de perfecte manier om je fiets veilig op te bergen, zonder dat je bang hoeft te zijn dat hij valt of beschadigd raakt. De Wheelylift is ook een geweldige manier om ruimte te besparen. Als je weinig opbergruimte hebt, is de Wheelylift de perfecte oplossing. Hij kan eenvoudig in uw garage of kelder worden geplaatst, zonder dat het extra ruimte in beslag neemt.

 

Onze Wheelylift fietshanger is de perfecte manier om je fiets op te bergen. Met ons eenvoudig te gebruiken ophangsysteem kun je je fiets met gemak in een verticale positie opbergen. Of je nu op zoek bent naar een manier om ruimte te besparen of gewoon je fiets veilig en uit de weg wilt stallen, onze Wheelylift fietshanger is de perfecte oplossing.