Wheelylift is een internationale onderneming die, in samenwerking met diverse partners, actief is in zowel de projecten- als de consumentenmarkt. We hebben een shop waar voor particulieren onze fietsliften te koop zijn en voor de zakelijke markt hebben wij een zakelijke site waar je door middel van een aanvraagformulier op grotere schaal producten of diensten kunt bestellen.

Het idee achter de Wheelylift is eigenlijk heel simpel. Uitvinder Jules Sijpkens bedacht een systeem waarmee je fietsen van meer dan 10 kilo op kan hangen, en waarbij veel ruimte werd bespaard. Simpelweg omdat het er nog niet was. Het bleek te werken: door de fietsen verticaal op te hangen kunt u 40 tot 60 procent ruimte besparen!

Wheelylift biedt verschillende producten en diensten aan. Maar wat vooral bijzonder is aan de Wheelylift, is dat het het enige verticale parkeersysteem is dat fietsen tot 35kg op kan tillen en omhoog kan houden!

In 2012 hebben we de productie van de Wheelylift teruggehaald van Azie naar Nedreland, de Wheelylift is niet alleen een “Dutch Design” maar ook “Made in Holland” en daar zijn wij trots op! Daarnaast staat maatschappelijk verantwoord ondernemen ook hoog bij ons in het vaandel, zo laten we de Wheelylift assembleren door medewerkers van de Sociale Werkplaats en voeren wij dit ook door in de bedrijfsvoering, productie en logistiek.

Daarnaast hebben we al onze partners in kaart gebracht op één pagina zodat jij snel en gemakkelijk de dichtsbijzijnde dealer kan vinden, klik hier voor alle verkooppunten.

Daarnaast is het onze missie om de wereld een groenere plek te maken. We doen dit op 3 manieren:

  1. Wheelylift biedt een oplossing aan om mensen en bedrijven te motiveren om te fietsen en niet om met de auto te gaan.

  2. We doneren een deel van elk verkocht product aan Treedom.net. Op deze manier bouwen we ons eigen bos in Kenia, Kameroen en Tanzanië. hiermee compenseren we onze productie en geven we iets terug om de wereld een betere plek te maken.

  3. Daarnaast selecteren we leveranciers welke groene procedures volgen om hun producten te maken.

Ook willen we jullie kort voorstellen aan het team van Wheelylift:

Rutger

Rutger is onze regisseur, Hij trekt aan alle touwtjes en zorgt dat alles soepeltjes verloopt. Daarnaast is Rutger ook de druktemaker en zorgt dat er altijd een goede sfeer hangt op de werkvloer.

Dennis

Dennis is de machine bij Wheelylift die alles op tijd af krijgt en keihard werkt, met Dennis op de werkvloer gaat het altijd goed en hoeft u zich nergens zorgen over te maken.

René

Rene is de ‘oudere’ Malherbe van de 2. Al gedraagt hij zich niet altijd zo. Rene is meestal eerste contact via onze website of per email en met een beetje geluk pakt hij de Wheelyliften stevig in en krijgt u uw bestelling snel bezorgt.

Nienke

Nienke is een echte lachebekje! Meestal is ze vrolijk en gezellig, maar soms is ze irritant. Ze is enorm gedreven in het creëren van content voor de marketing en verzorgt ook de 1e lijn commercieel contact. Zo lang haar hoofd er bij is, dan gaat het treintje lekker door.

Erik

Erik is de assemblage koning! Hij doet inmiddels geen radslag meer, maar hij werkt altijd goed door en zorgt dat hij de bestelling op tijd af krijgt. Meestal inclusief alle onderdelen.

Dylan

Dylan is de snotneus bij Wheelylift. Hij doet zijn best, maar hij zit hier voornamelijk voor de lol. Dylan werkt aan de website, social media en marketing.

Bram

Bram is de echte veteraan bij Wheelylift, hij werkt er al jaren en doet het altijd goed. Zolang u Bram niet stoort zorgt hij dat het af is.