Ruilen of retourneren

Binnen 7 werkdagen na ontvangst kunt u de producten ruilen of retourneren zonder opgave van reden. Bent u niet tevreden of wilt u omruilen dan geldt bij ons de regel: niet goed = geld terug! De producten dienen dan wel in originele staat aan ons geretourneerd te worden. Dit betekent: de producten mogen niet gebruikt zijn en dienen in originele verpakking te zitten.

Als u de bestelling wilt ruilen of retourneren, vragen wij u om ons hiervan binnen 7 dagen na ontvangst van uw bestelling op de hoogte te brengen. Dit kunt u doen door een email te sturen naar info@wheelylift.com om te vertellen dat uw bestelling retour komt. Vervolgens kunt u op onze website een retourformulier printen. Hierop kunt u aangeven welke nieuwe producten u hiervoor in de plaats wilt hebben. Indien u het geld terug wilt, graag ook het rekeningnummer waar het bedrag op gestort dient te worden, duidelijk met naam en woonplaats van de rekeninghouder vermelden.

De verzendkosten voor het retour sturen zijn voor uw eigen rekening. Frankeer voldoende. Eventuele strafport voor te laag of niet gefrankeerde post van retourzendingen nemen wij niet voor onze rekening. Bij retourneren stort Wheelylift.com bv het bedrag van de artikelen binnen 10 werkdagen na ontvangst terug op uw rekening.

Overig

Heeft u een artikel ontvangen waarvan de kwaliteit niet naar behoren is, hebben wij u foutief geleverd of heeft u een klacht, neem dan contact met ons op via mail info@wheelylift.com