Wheelylift: echt uniek.

Het idee achter de Wheelylift is heel simpel: door de fiets verticaal op te hangen wordt veel ruimte bespaard. De Nederlandse uitvinder van de Wheelylift kwam erachter dat er geen handig systeem was om fietsen aan op te hangen. Hij bedacht een manier waarop dat wel kon. De Wheelylift is daar de uitkomst van, ook is de Wheelylift nu het enige systeem op de markt die echt fietsen tot 35kg kan ophangen

Wat maakt de Wheelylift zo uniek?

De reden dat de Wheelylift in razend tempo zo populair aan het worden is, heeft te maken met de volgende unieke kenmerken:

 • Ruimtebesparend
  • De Wheelylift stalt door het verticale hangsysteem het grootste aantal fietsen per vierkante meter.
 • Geschikt voor elke fiets
  • Welke fiets u ook heeft, de Wheelylift tilt hem zonder enig probleem omhoog. Of het nu gaat om een lichte of zware fiets. De Wheelylift krijgt zelfs elektrische fietsen en bakfietsen zonder enige moeite omhoog.
 • Vederlicht
  • Het stallen van een fiets kost u met de Wheelylift geen enkele krachtinspanning. Dat komt door het tilmechanisme dat wordt geactiveerd zodra het wiel op de haak is gehangen: de Wheelylift doet vervolgens zijn werk, terwijl u toekijkt. Dit kan allemaal dankzij de gepatenteerde verrolbare momentconstructie. Voor zakelijke gebruikers: dit betekent dat u fietsen volledig Arbo-verantwoord ophangt.
 • Onderhoudsvrij
  • De Wheelylift is zo gebouwd, dat er geen moeilijk toegankelijke onderdelen zijn. Dat, samen met het strakke design, maken dat de Wheelylift ook makkelijk schoon is te houden.
 • Schadevrij
  • Bij normaal gebruik van de Wheelylift is er geen kans op beschadiging aan uw fiets.
 • Zwenkbaar
  • Dankzij de zwenkbaarheid van de Wheelylift kunt u ook in een kleine ruimte, zoals bijvoorbeeld een gang of kleine schuur, gemakkelijk en efficiënt een fiets stallen. De fiets wordt met de Wheelylift heel makkelijk tegen de wand aangedraaid, waardoor de doorgang niet wordt geblokkeerd: uw looppad blijft vrij. De Wheelylift kan behalve vrij zwenkbaar ook worden vastgezet (zie technische specificaties onderaan de pagina).

  Particulier

  Wheelylift voor de particuliere markt.

  De Wheelylift is een fietslift om uw fiets op te bergen. De Wheelylift is daarin uniek, simpel en ruimtebesparend. Met deze betaalbare Nederlandse uitvinding hangt echt iedereen zonder enige krachtinspanning elke fiets op. Interesse in de mogelijkheden? Lees hier meer.

  Wheelylift Particulier

  Shop

  Wheelylift shop.

  Wilt u direct weten welke types er zijn en direct kopen? Klik dan op de knop onderaan om meteen door te gaan naar de shop. De Wheelylift is zo besteld en is binnen een paar werkdagen bij u thuis bezorgt. Heeft u andere vragen?

  Wheelylift Shop

  Zakelijk

  Wheelylift voor de zakelijke markt.

  Het idee achter de Wheelylift fietsliften is eigenlijk heel simpel. Uitvinder Jules Sijpkens bedacht een systeem waarmee u fietsen van meer dan 10 kilo op kan hangen, en waarbij veel ruimte wordt bespaard. Het bleek te werken: u kunt hiermee 40 tot 60% ruimte besparen. Wheelylift is  met vele projecten erg actief op de zakelijke markt.

  Wheelylift Zakelijk