Producten zoeken en kiezen

Via de website en de button aanvraagformulier op de home page komt u op een aanvraagformulier waar u uw bestelling verder kunt invoeren. U kunt hierbij een keuze maken tussen de volgende types:

  • Wheelylift type 0112
  • Wheelylift type 1224
  • Wheelylift type 1835


Aan de hand hiervan zullen wij per email contact met u opnemen om uw bestelling verder door te spreken en te formaliseren. 

Afrekenen

Als uw bestelling compleet is, verkrijgt u van ons een factuur. Bij betaling van uw factuur wordt uw bestelling vervolgens direct verzonden, mits uw product voorradig is.

Betalingsovereenkomst

Met het invullen en verzenden van het aanvraagformulier, verplicht de koper van de aangekochte producten zich tot het betalen van de vastgestelde prijs.

Totstandkoming koopovereenkomst

Een koopovereenkomst komt tot stand na ontvangst van een bestelling. Door het plaatsen van een bestelling wordt te kennen gegeven dat wordt ingestemd met de toepasselijkheid van de algemene voorwaarden.

Levering

Bestellingen die op werkdagen maandag t/m vrijdag vóór 10.00 uur bij ons binnenkomen, direct betaald zijn en waarvan de voorraad toereikend is worden de opvolgende dag verzonden. 

Wanneer een bestelling in het weekend plaatsvindt, betaald is en waarvan de voorraad toereikend is, zal de bestelling de eerstvolgende werkdag verzonden worden. De levertermijn mits het product direct betaald wordt en op voorraad is, is circa 3 werkdagen.

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat een product uitverkocht is of de aantallen niet voldoende zijn naar uw vraag. U krijgt dan een e-mail van ons met verdere uitleg over de levertijd van uw bestelling. 

Indien de te leveren artikelen op het afleveradres niet in ontvangst genomen kunnen worden, zal TNT de bestelling tot 2 keer aanbieden. Mocht u na 2 keer wederom niet aanwezig zijn dan zullen de te leveren artikelen in het dichtstbijzijnde depot van TNT worden gedeponeerd en wordt u geïnformeerd om de artikelen daar op te halen. Indien de levering niet binnen 30 dagen plaatst vinden, kunt u de levering laten ontbinden.

Prijzen

De vermelde prijzen zijn in euro`s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. De verzendkosten worden separaat doorbelast en bedragen minimaal € 10,95 inclusief BTW. Wanneer u een bestelling plaatst krijgt u altijd een bevestigingsmail met het totale bedrag en de verzendkosten. De kans bestaat dat uw pakket bij aankomst in het land van bestemming onderworpen wordt aan BTW en invoerrechten. Deze kosten komen voor uw eigen rekening.

Bij type 0112
De Wheelylift type 0112 is geschikt voor fietsen tot 12 kg, van racefiets tot mountainbike.

Heeft u een zwaardere fiets dan adviseren wij u type 1224 of type 1835 toe te passen. Dit type Wheelylift is uitgerust met een gasveer met meer Newton waardoor het plaatsen en uithalen van zwaardere fietsen eenvoudiger is. Koopt u in de toekomst een zwaardere fiets? Geen probleem u kunt eenvoudig de gasveer vervangen voor een ander type gasveer welke geschikt is voor uw nieuwe, zwaardere fiets. 

Bij type 1224
De Wheelylift type 1224 is geschikt voor fietsen tot 24 kg, van racefiets tot stadsfiets.

Heeft u een zwaardere fiets dan adviseren wij u type 1835 toe te passen. Dit type Wheelylift is uitgerust met een gasveer met meer Newton waardoor het plaatsen en uithalen van zwaardere fietsen eenvoudiger is. Koopt u in de toekomst een zwaardere fiets? Geen probleem u kunt eenvoudig de gasveer vervangen voor een ander type gasveer welke geschikt is voor uw nieuwe, zwaardere fiets. 

Bij type 1835
De Wheelylift type 1835 is geschikt voor fietsen 24 tot 35 kg, onder andere voor alle elektrische fietsen.

Heeft u een lichtere  fiets dan adviseren wij u type 0112 of type 1224 toe te passen. Dit type Wheelylift is uitgerust met een gasveer met minder Newton waardoor het plaatsen en uithalen van lichtere fietsen eenvoudiger is. Koopt u in de toekomst een lichtere fiets? Geen probleem u kunt eenvoudig de gasveer vervangen voor een ander type gasveer welke geschikt is voor uw nieuwe, lichtere fiets.