Wheelylift

De Wheelylift is een uniek, simpel en ruimtebesparend fietsopbergsysteem, geschikt voor alle fietsen vanaf racefiets tot aan zware e-bikes. De Wheelylift is uitgerust met een gasveer en een magneet kliksysteem. De Wheelylift is uniek in haar soort, enorm gebruiksvriendelijk en ideaal voor iedere openbare ruimte.

Profielen

Deze profielen zijn geschikt voor het monteren van Wheelyliften. Het voordeel van de profielen is dat u flexibel bent in het plaatsen en/of verplaatsen van de Wheelyliften. Profielen zijn te verkrijgen in standaardmaten voor 2, 3, 4 en 6 Wheelyliften maar zijn ook op maat te maken voor uw ruimte.

Opties

Bij de Wheelylift zijn ook opties te bestellen;

  • Slotbeugel; De slotbeugel is een vervangend onderdeel voor de arm van de Wheelylift, voor de bevestiging van je slot aan je frame
  • Kleuren; Daarnaast zijn de Wheelyliften ook in verschillende kleuren verkrijgbaar. Op voorraad zijn de kleuren zwart, grijs en stainless steel voor buiten

Montage

Voor het monteren en/of plaatsen van Wheelyliften kunt u ook bij ons terecht. Wheelylift biedt u het gemak van een handige mobiele montageservice. Montage op locatie is vanaf 1 wheelylift al mogelijk en wordt met een staffelkorting goedkoper bij montage van meerdere fietsliften tegelijk op dezelfde locatie.