Bij Wheelylift verkopen we nu ook de Wheelylift carousels, kleinere opbergruimtes voor meerdere fietsen in samenwerking met Mybike Valet. De Wheelylift carousels zijn er in 3 verschillende types, de open, gated en solitary.

Wheelylift Carousel: Open

De open versie van de Wheelylift Carousel. Deze versie van de Carousels van Wheelylift is zeer geschikt om meerdere fietsen in een kleine ruimte te plaatsen. De fietsen kunnen worden opgehangen en beveiligd met kabels en de carousel is te draaien en dus kan je van elke hoek je fiets eruit halen. De open versie is verder niet beveiligd. Hieronder een video over het gebruik van de Open Carousel.

De Gated versie van de Wheelylift Carousel, is een mooie variant van de open versie echter heeft de gated versie een hek om zijn fietsparkeerplekken heen staan, zoals in de afbeelding hieronder. Deze versie van de Carousel heeft 1 opening en is ook draaibaar en zo kan je bij elke fiets komen. Ook is het beschermd met kabels.

Wheelylift Carousel: Gated

Wheelylift Carousel: Solitary

De Solitary versie van de Wheelylift Carousel is veiligste Carousel van alle versies. Voor deze versie heb je een pasje en een cijfercode nodig om de deur te kunnen openen. Als de deur is geopend zie je de Wheelylift tevoorschijn komen en kan je daar je fiets aan hangen. De deur gaat ook automatisch dicht en is daarmee maakt de Wheelylift Carousel: Solitary zich de veiligste Carousel van alle 3 de versies.