De profielen en bevestigingen zijn er in verschillende soorten en maten. Dit maakt het uitermate geschikt voor alle Wheelyliften!

Profielen en bevestigingsmateriaal voor 2 Wheelyliften

Deze profielen en bevestigingsmaterialen zijn geschikt voor het monteren van 2 Wheelyliften. De Wheelyliften kunnen op dezelfde hoogte of op verschillende hoogten worden gemonteerd. Voordeel van toepassing van de profielen is dat u flexibel bent in het plaatsen en/of verplaatsen van de Wheelyliften. Middels het losdraaien van de schroeven schuift u de Wheelyliften eenvoudig in het profiel naar links of rechts. De lengte van het profiel voor 2 Wheelyliften bedraagt in totaal 510mm.

Profielen en bevestigingsmateriaal voor 3 Wheelyliften

Deze profielen en bevestigingsmaterialen zijn geschikt voor het monteren van 3 Wheelyliften. De Wheelyliften kunnen op dezelfde hoogte of op verschillende hoogten worden gemonteerd. Voordeel van toepassing van de profielen is dat u flexibel bent in het plaatsen en/of verplaatsen van de Wheelyliften. Middels het losdraaien van de schroeven schuift u de Wheelyliften eenvoudig in het profiel naar links of rechts. De lengte van het profiel voor 3 Wheelyliften bedraagt in totaal 960mm.

Profielen en bevestigingsmateriaal voor 4 Wheelyliften

Deze profielen en bevestigingsmaterialen zijn geschikt voor het monteren van 4 Wheelyliften. De Wheelyliften kunnen op dezelfde hoogte of op verschillende hoogten worden gemonteerd. Voordeel van toepassing van de profielen is dat u flexibel bent in het plaatsen en/of verplaatsen van de Wheelyliften. Middels het losdraaien van de schroeven schuift u de Wheelyliften eenvoudig in het profiel naar links of rechts. De lengte van het profiel voor 4 Wheelyliften bedraagt in totaal 1410mm.

Profielen en bevestigingsmateriaal voor 6 Wheelyliften

Deze profielen en bevestigingsmaterialen zijn geschikt voor het monteren van 6 Wheelyliften. De Wheelyliften kunnen op dezelfde hoogte of op verschillende hoogten worden gemonteerd. Voordeel van toepassing van de profielen is dat u flexibel bent in het plaatsen en/of verplaatsen van de Wheelyliften. Middels het losdraaien van de schroeven schuift u de Wheelyliften eenvoudig in het profiel naar links of rechts. De lengte van het profiel voor 6 Wheelyliften bedraagt in totaal 2210mm.