Wie zijn de medewerkers achter Wheelylift?

Rutger
Nienke

Dylan

Rutger is onze regisseur, Hij trekt aan alle touwtjes en zorgt dat alles soepeltjes verloopt. Daarnaast is Rutger ook de druktemaker en zorgt dat er altijd een goede sfeer hangt op de werkvloer.

Nienke is een echte lachebekje! Meestal is ze vrolijk en gezellig, maar soms is ze irritant. Ze is enorm gedreven in het creëren van content voor de marketing en verzorgt ook de 1e lijn commercieel contact. Zo lang haar hoofd er bij is, dan gaat het treintje lekker door.

Dylan is de snotneus bij Wheelylift. Hij doet zijn best, maar hij zit hier voornamelijk voor de lol. Dylan werkt aan de website, social media en marketing.

Erik

Erik is de assemblage koning! Hij doet inmiddels geen radslag meer, maar hij werkt altijd goed door en zorgt dat hij de bestelling op tijd af krijgt. Meestal inclusief alle onderdelen.

René

Rene is de ‘oudere’ Malherbe van de 2. Al gedraagt hij zich niet altijd zo. Rene is meestal eerste contact via onze website of per email en met een beetje geluk pakt hij de Wheelyliften stevig in en krijgt u uw bestelling snel bezorgt.


Dennis

Dennis is de machine bij Wheelylift die alles op tijd af krijgt en keihard werkt, met Dennis op de werkvloer gaat het altijd goed en hoeft u zich nergens zorgen over te maken.

Bram

Bram is de echte veteraan bij Wheelylift, hij werkt er al jaren en doet het altijd goed. Zolang u Bram niet stoort zorgt hij dat het af is.