Waarom zijn bovenliggende en wandgemonteerde fietsenstallingen zinvol?

Verdubbel uw opslag ‘s nachts zonder een verbouwing. Elke maand betaal je voor open lege muren en plafonds die opeens heel waardevol voor je kunnen worden.

Met een druk op de knop komen de fietsen binnen handbereik. Uw klanten krijgen nu de juiste fiets. Binnen enkele minuten lopen ze de deur uit met hun glimmende nieuwe fietsen. Gangpaden blijven open en klanten kunnen door winstgevende accessoires bladeren. Er ontstaat ruimte in uw reparatiewerkplaats of op de verkoopvloer. De gangpaden van uw achterkamer blijven open en schoon.

Elke keer dat een fiets wordt verplaatst, kan deze worden beschadigd, geprikt of geschraapt. Het beklimmen van een ladder om een fiets naar beneden te krijgen, veroorzaakt problemen met gevallen fietsen en verwondingen. Nu is het voor alle werknemers gemakkelijk om nieuwe fietsen veilig te krijgen, niet alleen de grote en sterke. Dankzij LiftNStore® wandgemonteerde fietsopslagoplossingen.

Inventarisatie is snel en gemakkelijk omdat je in één oogopslag precies kunt zien wat je hebt en je kunt het in handen krijgen. Krimp wordt verminderd omdat uw fietsen buiten bereik zijn. Er is ook een optionele vergrendelbare bedieningsschakelaar beschikbaar.

Waarom zou u de fietsenstalling overwegen?

  • Door vooraf gebouwde fietsen boven het hoofd op te slaan, kunt u de verkoopvloer snel en gemakkelijk aanvullen. Fietsen worden buiten de openingstijden gemonteerd en zijn klaar voor onmiddellijke levering.
  • De overhead fietslift is een modulair ontwerp. Elke sectie is acht voet lang, dus het is gemakkelijk voor u om uw ruimte te optimaliseren.

Waarom zou u een wandmontage voor fietsen overwegen?

  • Elke aan de wand bevestigde fietslift is gemonteerd en klaar voor onmiddellijke montage op elke open muur.
  • Het is eenvoudig om een hele reeks liften langs een muur te laten lopen, in feite kunt u vijf liften vanaf een enkele laagspanningsvoeding laten lopen.
  • Alle LiftNStore®-liften zijn eenvoudig, betrouwbaar en sterk.
  • U krijgt een belastingvoordeel omdat een lift een ‘elektrisch apparaat’ is en geen ‘bouwverbetering’.
  • Elke lift is gemaakt met trots in de Verenigde Staten en tevredenheid is gegarandeerd.

Video’s over fietsoplossingen