Het nieuwe product van Wheelylift

Nieuw! De Wheelylift OnStreet. Het is bewezen de meest ruimtebesparende fietsopbergsysteem op de markt. Zie onze use cases ten overstaan van dubbellaags parkeren. Perfect voor de openbare ruimte of voor inpandige fietsenstallingen. U kunt op 1 autoparkeerplaats maar liefst 20 fietsen kwijt. De OnStreet beschikbaar met verschillende opties, zoals overkapping, oplaadpunten voor e-bikes en volledige afsluiting met toegangscontrole. De OnStreet kan zelfs geplaatst worden in ruimtes met een laag plafond. Alle exacte afmetingen vindt u in de onderstaande brochure.

 
 

Voor binnen en buiten!

 

Hieronder de use cases

Use case 1

Een situatie uit de praktijk kan zijn. In een nieuw gebouw in een drukke stad zijn er 2 fietsruimtes, met bij elkaar een oppervlakte van 280 vierkante meter. Een gemiddeld twee-laags parkeersysteem geeft je voor deze oppervlakte 180 parkeerplekken voor je fiets, dit maakt 1,56 vierkante meter per fiets. Met de OnStreet oplossing krijg je hier 266 plekken voor, dit maakt dan ook 1,06 vierkante meter per fiets. OnStreet bespaart op deze manier een halve vierkante meter per fiets.

Use case 2

Een situatie uit de praktijk is, een buitenplaats in een dichtbevolkte stad, met parkeerplaatsen voor auto’s in de vorm van file parkeren. Een gemiddeld twee-laags parkeersysteem heeft hier 3 parkeerplekken nodig om 32 fietsen te plaatsen. Met OnStreet heb je slechts 2 parkeerplekken nodig voor maar liefst 40 fietsen (of 3 plekken voor 60 fietsen).